Betingelser

Produktinformation:

På Unovino.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Unovino.dk via info@unovino.dk eller ved at ringe på 24 22 12 81

 

Aldersgrænse for køb:

Ved indgang til UnoVino.dk’s hjemmeside bekræftes at man er fyldt 18 år. Personer under 18 år kan ikke købe via UnoVino’s hjemmeside.

 

Priser og betaling:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt UnoVino.dk accepterer ordren. UnoVino.dk stræber altid efter at tilbyde markeds bedste pris. Alle priser er vist inkl. moms og i danske kroner.

Du kan betale hos UnoVino.dk med Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, Mastercard og Diners. Købsbeløbet bliver først trukket når varen bliver afsendt fra vores lager.

Der tages altid forbehold for tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandørerne samt ændringer i dansk moms og afgifter.
UnoVino.dk forbeholder sig ret til at begrænse antallet af solgte enheder til særlig markedsført pris.

 

Levering:

Gratis levering ved køb for mere end 999 kr. ellers vil fragtprisen være 49 kr.

Leveringstiden vil være 1-4 arbejdsdage

 

Reklamationsret
Hos UnoVino.dk har du 24 måneders reklamationsret ved fejl på varen.
Du vil kunne vælge at få varen byttet eller pengene retur.
Skulle du være så uheldig og modtage en dårlig flaske vin, skal du sætte proppen i, sende os flasken og kontakte os inden du sender flasken. Du er selvfølgelig berettiget til en ny flaske vin hvis den er ikke er som den skal være.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

UnoVino.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for UnoVino’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Fortrydelsesret

Meddeler køber UnoVino.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler UnoVino.dk det modtagne beløb.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private).
UnoVino betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Dog ikke returportoen, denne påhviler køber.

 

Hjemmesiden www.unovino.dk drives af firmaet:

UnoVino CVR nr: 41773766

Telefon: 24221281, Lungstedløkken 33, 5250 Odense SV

 

Forbehold for ændringer:

UnoVino.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Nyttige Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk